درب ضد سرقت

ابعاد استاندارد درب ضد سرقت

درب ضد سرقت

ابعاد استاندارد درب ضد سرقت

ابعاد استاندارد درب ضد سرقت
ابعاد درب ضد سرقت به دو نوع تقسیم بندی می شود که سازندگان ساختمان باید قبل از ساخت فریم انتظار به آن توجه کنند. مسئله دیگر قطر لقار دیوار برای نصب درب ضد سرقت می باشد. عرض و طول ساب فریم مورد نیاز برای درب های استاندارد: 111 در 212 می باشد. فاصله 111 داخل به داخل فریم انتظار بعد از نصب ساب فریم فلزی می باشد.

ساب فریم می تواند از قوطی ۳۰ در ۴۰ و یا هر نوع فلز دیگری باشد. طول ساب فریم انتظار برای درب ضد سرقت ۲۱۲ سانتی متر به این معنا می باشد که از کف تمام شده تا زیر نعل درگاه نباید بیشتر از ۲۱۲ سانتی متر باشد. البته باید بیان شود هیچ گونه محدودیتی برای ساخت درب های ضد سرقت با ابعاد سفارشی وجود ندارد وابعاد استاندارد درب ضد سرقت می تواند با طول و عرض های مختلف در ساخت سفارشی طبق مشخصات فنی درب ضد سرقت ساخته شوند.


اندازه درب ضد سرقت برای درب ضد سرقت دو لنگه نهایتا می تواند ۲ متر باشد و بیشتر از این عرض باید ساخت سفارشی مد نظر گرفته شود. اندازه درب ضد سرقت ترک و ایرانی طبق همین موارد تاثیر خاصی بر شرایط نصب ندارد اگرچه نصب و حمل درب های ضد سرقت دو لنگه بسیار سخت تر از تک لنگه می باشد و نصب این نوع درب ها نیازمند استفاده از نصب های مجرب می باشد و کارخانه برای ساخت درب های سفارشی با عرض و طول بیشتر باید از ورق های کات شده ی با عرض و طول بیشتر استفاده کند.
برای داشتن بازشو 92 سانتی متر باید داخل به داخل فریم انتظار یا به عبارتی تمام شده ی کار عرض اندازه درب ضد سرقت 107 سانتی متر باشد. همان طور که مشاهده می شود هر چهارچوب 7.5 سانتی متر از فضای موجود را کاهش می دهد. البته می تواند داخل به داخل فریم تا 117 سانتی متر نیز افزایش داشته باشد که در این صورت میزان بازشو 102 سانتی متر می شود. برای ارتفاع ابعاد درب ضد سرقت نیز محدودیت هایی وجود دارد با توجه به اینکه از ورق های کات شده ی فولاد مبارکه برای استاندارد سازی ابعاد درب ضد سرقت استفاده می شود کف تمام شده تا ارتفاع نهایی نباید بیشتر از 213 سانتی متر باشد. اگر بخواهیم ابعاد درب ضد سرقت از این ارتفاع بیشتر باشد باید با استفاده از کتیبه این ارتفاع را جبران کنیم.

  • ۰
  • ۰

نصب درب ضد سرقت

در این مقاله ابتدا توضیح کلی در مورد نصب درب ضد سرقت داده می شود تا دید اولیه را به دست آورید سپس با جزئیات مراحل نصب را مرور می کنیم.

نکات مهم هنگام نصب درب ضد سرقت:

ابتدا سایز درب ضدسرقت خود را انتخاب کرده بعد اقدام به ساخت فریم کرده فریم به دو صورت قوطی ۸۰*۴۰ یا ۱۰۰*۴۰ ساخته می شود که  یک سانت بیشتراز سایز درب، طول و عرض باید باد خور داشته باشد تا درب داخل فریم جا بگیرد فریم به سمت راه پله باید نصب شود و هر ۴ سانت قوطی دیده شود وگرنه درب به دیوار پاگرد گیر کرده و در این صورت باید دیوار را برش داد جلوی دربها همیشه از پشت درب بزرگتر است و به اصطلاح قاب چهار چوب است اگر پشت تا پشت درب به اندازه ۲۱۰*۱۰۵ هست جلوی درب باید ۲۱۳*۱۱۰ باشد.

مراحل نصب درب ضد سرقت

دو مرحله وجود دارد که اولی نصب چهارچوب در است و مرحله دوم اتصال درب بوسیله لولا به فریم انتظار می باشد.

مرحله اول: اولین مرحله ساخت چارچوب برای درب است باید از پروفیل ۴*۱۰ یا ۴*۸ استفاده شود. این چارچوب باید به گونه ای باشد که اتصال درب به دیوار را بسیار محکم کند و ابعاد داخل فریم انتظار باید از ابعاد درب بزرگتر باشند. قبل از سفید کاری چهارچوب باید نصب شود. اندازه گیری کاملا دقیق ابعاد در نصب درب ضد سرقت بسیار مهم است و عایق کاری ضد زنگ چارچوب حتما باید انجام شود.

طریقه نصب درب ضد سرقت به روش جوش دادن:

بهتر است که درب را  قبل از نصب باز کرده و چند مرتبه قفل و شب بند آن را باز و بسته کنید تا از عملکرد صحیح سیستم قفل اطمینان حاصل کنید. سپس درب را از قسمت پشت (قسمتی که باله ندارد) وارد چارچوب نموده و آن را کاملا تراز و شاقول کرده و درب را چند مرتبه باز و بسته کنید و از عملکرد مناسب آن اطمینان حاصل کنید،بعد از اطمینان مجدد از تراز و شاقول بودن، درب را از محل سوراخ های تعبیه شده در قسمت داخلی چارچوب با چند خال جوش موقتا نصب کنید. پس از نصب موقت صحت عملکرد درب را کنترل کنید و سپس اقدام به جوش دادن کامل نمایید.

طریقه نصب درب ضد سرقت به روش رول بولت:

در صورتی که دیوار هایی که می‌خواهید درب را درون آن نصب نمایید از مقاومت کافی و مناسب برای نصب توسط رول بولت برخوردار باشد (مانند دیوار های بتنی، ۳۵ سانتی متری آجری) می توانید از این روش استفاده کنید.  البته در صورت استفاده از سفال تیغه ای می­‌بایست حداقل ۱۵ سانتی‌متر از لبه داخلی فریم را با ملات ماسه سیمان آستر سازی و مقاوم کنید.

برای نصب ابتدا باید از تراز و شاغول بودن محل نصب و صاف بودن سطوح مطمئن شوید سپس درب را چند مرتبه باز و بسته کرده تا از عملکرد صحیح قفل و لولا اطمینان حاصل کنید. پس از تراز کردن ضلع های مختلف چارچوب، آن را در محل خود تا انتهای عملیات بصورت ثابت نصب کرده و توسط دریل از محل سوراخ های تعبیه شده در چهارچوب مطمئن شوید و سپس اقدام به سوراخ کردن دیوار ‌نمایید. حال مجددا از تراز بودن چارچوب اطمینان حاصل نموده و رول بولت به حفره های ایجاد شده ‌وارد کنید. توجه داشته باشید که پیش از ورود رول بولت ها توسط یک پیچگوشتی و یا یک میله و چکش رول بولت ها را تا انتها وارد سوراخ ها نموده و بعد توسط آچارهای مخصوص اقدام به محکم نمودن پیچ های رول بولت کنید. پیچ ها باید بصورت تدریجی و همزمان با یکدیگر محکم شود تا تراز درب به هم نریزد.


مرحله دوم: در این مرحله درب به وسیله لولا به فریم انتظار نصب می شود. لولاها باید سه عدد یا بیشتر باشد زیرا درب های ضدسرقت از نظر وزنی بسیار سنگین هستند. از طرفی لولا به گونه ای باید باشد که برای امنیت بیشتر از بیرون درب قابل مشاهده نباشند.

درب ضد سرقت از هر نوعی که باشد هر چقدر هم محکم باشد بدون نصب قفل ضد سرقت یک درب معمولی است. کارایی درب های ضد سرقت وابسته به قفل ضد سرقت است و موقع خرید درب ضد سرقت به قفل درب و کاراییش دقت کنید.

درب های دارای پوشش پودری مناسب ترین درب های ضدسرقت هستند و از رنگ کردن معمولی بسیار بهتر می باشد. پوشش پودری مقاومت بیشتری در برابر حرارت دارد. درب های ضد سرقت در مکان های مرطوب و صنعتی باید ضد آب و ضد اسید باشند.

نصب درب ضد سرقت در دیوارهای پارتیشنی

1- قبل از نصب چهارچوب درب ضد سرقت، ابعاد با دقت اندازه‌گیری شود و چهارچوب انتظار را با ضد زنگ عایق کنید تا مانع پوسیدگی و دوام بیشتر درب شوید.

2- پس از اطمینان از صحت اندازه‌های چهارچوب انتظار، توصیه می‌شود تا اندازه قطر فریم را کنترل کنید تا موجب دویدگی و پیچیدگی چارچوب نشود.

3- چهارچوب انتظار به صورت کامل، شاقول و تراز در محل نصب شود.

4- در مرحله نصب چهارچوب انتظار دقت شود، تا در ادامه مراحل بنایی از حرکت احتمالی آن جلوگیری به عمل آید.

5- چهارچوب انتظار به گونه‌ای نصب شود تا سطح بالایی پاخور فریم با سطح کف نهایی دستگاه پله مماس بوده و پایین تر و یا بالاتر از آن نباشد.

6- پس از اتمام بتن ریزی، گچ کاری و پایان رنگ کاری می توان اقدام به نصب ضد سرقت کرد

نحوه نصب دربهای ضد سرقت چینی

قبل از هرچیز باید بدانیم برای نصب دربهای ضد سرقت چینی باید یک فریم انتظارفلزی در پایان اتمام مرحله دیوار چینی وقبل از سفید کاری نصب شود وقوطی مورد استفاده برای فریم انتظار دربهای ضد سرقت چینی باید۸×۴ یا ۱۰×۴ سانتی متر باشد البته در شرایطی خاص می توان از قوطی هایی با ابعاد کمتر نیز استفاده کرد توصیه می شود قبل از ساخت فریم انتطار با کارشناسان شرکتهای فروشنده مشورت شود.

ابعاد فریم انتظار دربهای ضد سرقت چینی

ابعاد داخل به داخل فریم انتظار بایستی یک سانتی متر بیشتر از ابعاد پشت تا پشت درب ضد سرقت باشد به عنوان مثال درصورتی  که  ابعاد  پشت تا پشت درب ضد سرقت۲۱۰×۱۰۵سانتی متر می باشد ابعاد فریم انتظار درب ضد سرقت باید ۲۱۱×۱۰۶ سانتی مترباشد.

نکته مهم

ابعاد درب ضدسرقت ازروبه رو(سمت بیرون واحد) بزرگترازابعاد پشت (سمت داخل واحد)درب ضد سرقت می باشد بنابراین فضای لازم از سمت بیرون (راه پله) برای دربهای ضدسرقت چینی حداقل پنج سانتی متر بیشتر است. از این رو  چهار سانتی متر از سمت بیرون نباید باهیچ نوع مصالحی پوشانده شود. اما از سمت داخل واحد بهتر است پوشیده شود.

آیا می شود برای نصب درب های ضدسرقت چینی از فریم انتظار استفاده نکرد؟

در صورتی که در چند نقطه  مشخص تسمه های فلزی درون دیوار جهت جوش دادن قراردهیم و همچنین درگاه ساخته شده شاقول و تراز باشد بله میتوان ازفریم انتظار استفاده نکرد. وباید جاهای جوش توسط کارشناسان فروش جانمایی گردد تا تسمه ها در آن نقاط بکار برده شوند.

  • ۹۸/۱۲/۲۱
  • بهنام خانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی